انتشار دو مجموعه جدید شعر «چمدان های قدیمی» و «صبح بنارس» از علی رضا قزوه توسط شهرستان ادب
18 شهریور 1391
10:48 |
0 نظر

|
امتیاز:
با 0 رای
روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب از انتشار و عرضه جدیدترین مجموعه های شعر علی رضا قزوه شاعر شهیر معاصرتوسط این موسسه در نمایشگاه کتاب خبر داد.
«چمدان های قدیمی»: این اثر گزیده غزلهای علیرضا قزوه است که 56 غزل از این شاعر بنام معاصر را در بر دارد. تعدادی از غزلهای ایشان در دفاتر قبل و تعدادی نیز نو سروده های او را شامل میشود.
نام این کتاب برگرفته از غزل زیبای با مطلع " باز رفتم به سراغ چمدانهای قدیمی" است که نمونه شاخص در بین غزل های سالهای اخیر محسوب می شود.
«صبح بنارس» عنوان کتاب دیگری از قزوه است که تازهترین اشعار ایشان را -در مدت اقامت در کشور هند -در بر دارد
«کهکشان چهرهها» علی محمد مودب، «سکوت کاهگلی» رضا شیبانی ، «بی خبریها» مجموعه رباعی و «چارهها»: گزیده رباعیات معاصر از میلاد عرفانپور ، «گلفروش مسلمان» مجید سعد آبادی و «نامت رابگذار وسط این شعر» محمدرضا شرفی دیگر کتابهای شعر منتشر شده توسط موسسه شهرستان ادب هستند.
تمامی این آثار در نمایشگاه کتاب به علاقهمندان عرضه خواهده شد و دوستداران ادب و فرهنگ می تواند این کتابها را با مراجعه به سالن ناشران عمومی، راهرو شماره 3،غرفه 15 تهیه نمایند.
همچنین موسسه شهرستان ادب میکوشد با حضور شاعران و نویسندگان اثار منتشر شد فضای مناسبی را جهت تعامل مخاطبان با ایشان فراهم آورد.
خبرهای مرتبط
خبرگزاری فارس
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.