موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب
Menu

برگزاری نشست مخاطب‌شناسی شعر انقلاب در نمایشگاه کتاب

18 شهریور 1391 11:09 | 0 نظر
Article Rating | امتیاز: با 0 رای
برگزاری نشست مخاطب‌شناسی شعر انقلاب در نمایشگاه کتاب
در نشست «مخاطب شناسی شعر امروز» مطرح شد؛
برای ارتباط با مخاطب عام آئین سازی کنیم

 نشست بررسی موانع و راهکارهای توزیع کتاب های شعر با موضوع انقلاب اسلامی با حضور شاعران در سالن یاس برگزار شد. علی محمد مؤدب در این نشست، تأکید کرد برای ترویج کتابخوانی در میان مردم نیاز به آئین سازی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی مجمع ناشران انقلاب اسلامی«منا نشر»، نخستین نشست تخصصی سالن یاس، با عنوان «مخاطب شناسی شعر انقلاب اسلامی» دقایقی قبل در سالن اجتماعات سالن یاس، پایان یافت.

در این نشست که به همت موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب برگزار شد، مصطفی محدثی خراسانی، علی محمد مودب، میلاد عرفانپور و علی داوودی به عنوان سخنران حضور داشتند.

در ابتدای نشست «مخاطب شناسی شعر انقلاب اسلامی» علی محمد مودب گفت: یکی از دلایلی که امروز اقبال مخاطبان به شعر کم شده این است که متاسفانه شعر با شیوه های جهان امروز به مخاطبان خود عرضه نمی شود. درواقع ساز و کار عرضه حرفه ای کتاب در کشور وجود ندارد وگرنه شاعران خوب و برجسته در کشور در حال کار هستند و هرسال هم استعداد های تازه ای اضافه می شود.

وی با اشاره به این که در حال حاضر تعداد فروشگاه های کتاب از ناشران فعال در کشور کمتر است توضیح داد: در حوزه شعر نیاز به بازارسازی به شکل گسترده داریم. حقیقت این است که ظرفیت خرید کتاب های شعر در مردم ما وجود دارد مساله این است که نیازسنجی مخاطب به شکل حرفه ای وجود ندارد و به همین دلیل کالای تولید شده به خوبی به دست مخاطب نمی رسد.

مؤدب به فرهنگ سازی در حوزه مطالعه اشعار توسط مردم اشاره کرد و گفت: در گذشته شاهنامه خوانی و سعدی خوانی در میان مردم ما وجود داشت. امروز به دلیل تغییر سبک زندگی این فرهنگ از یاد رفته است. باید برای مطالعه کتاب های شعر در میان رسانه ها آئین سازی شود.

در ادامه این نشست مصطفی محدثی خراسانی، شاعر انقلاب اسلامی، شعر را بزرگ ترین رسانه مردم ایران دانست و در این باره توضیح داد: درست است که در حال حاضر رسانه های دیگری وظیفه انتقال فرهنگی به مردم را به عهده دارند ولی گمان می کنم تصویری که از یک ایرانی مسلمان در جمهوری اسلامی برای آیندگان باقی می ماند، به صورت تمام کمال از شعر امروز ما قابل استخراج است.

او ادامه داد: درست است که سینما، امروز سینما و رسانه های قدرتمند دیگر، درمیان مردم حضور چشمگیر دارند ولی بنده گمان می کنم شعر در کشور ما هنوز یک رسانه فرهنگی جدی است.

محدثی خراسانی، وظیفه شعر در انتقال و پاسداشت ارزش های انقلاب اسلامی را مهم توصیف کرد و گفت: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است. علاوه بر آن بزرگترین بخش از فرهنگ ما، شعر و شاعری است. بنابراین شعر مهم ترین ابزاری است که می تواند ارزش ها را منتقل کند.

این شاعر اهتمام مقام معظم رهبری به شعر را نشان دهنده اهمیت آن در فرهنگ عمومی جامعه دانست و توضیح داد: وقتی بیشترین اهتمام ایشان از میان تمام حوزه های هنری و معرفتی معطوف به شعر است، نشان می دهد که باید با موضوع عرضه این کالا به مخاطب اهتمام جدی تری داشته باشیم.

منبع : مجمع ناشران انقلاب اسلامی

کانال شهرستان ادب در پیام رسان ایتا کانال بله شهرستان ادب کانال تلگرام شهرستان ادب
تصاویر پیوست
  • برگزاری نشست مخاطب‌شناسی شعر انقلاب در نمایشگاه کتاب
امتیاز دهید:
نظرات

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.