برگزیدگان کنگره شعر امالبنین(س) معرفی شدند
18 شهریور 1391
11:22 |
0 نظر

|
امتیاز:
با 0 رای
محله گزارش روابط عمومی و امور بین الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،نخستین کنگره سراسری شعر ام البنین(س) از ساعت 10 صبح امروز(شنبه) به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد.
در این کنگره یک روزه که تا ساعت 13:30 به طول انجامید، شعرای آیینی و عاشورایی اشعار خود را در وصف حضرت امالبنین(س) و با موضوع ویژه تقدیر از مادران و همسران شهدای هشت سال دفاع مقدس قرائت کردند.
هیئت داوران این کنگره متشکل از؛ 'مرتضی امیری اسفندغه'، 'یوسفعلی میر شکاک'، 'سعید حدادیان'، 'علی محمد مودب' و 'سعید یوسفی نیا' از میان 750 شعر شرکتکننده در بخش مسابقه، 14 شعر را به عنوان برگزیده نهایی انتخاب کردند.
براین اساس 'محمدرضا محسنی' از اصفهان، 'علی سلیمانی' از همدان، 'حسنی محمدزاده' از کاشان، 'سودابه مهیجی' از تهران، 'علیرضا رجبعلی کاشانی' از کاشان، 'محسن کاویانی' از قم، 'محسن رضوانی' از تهران، 'کاظم بهمنی' از تهران، 'سید محمد حسینی' از تهران، 'احمدرضا قدیریان' از یزد، 'سیده حوراء موسوی' از قم، 'سکینه سلمانینژاد' از ابر کوه یزد، 'سیده فاطمه صداقتی نیا' از یاسوج و 'محمدحسین ملکیان' از اصفهان به عنوان برگزیده معرفی شدند.
همچنین در این همایش از 'حلیمه خاتون خانیان' به عنوان همسر شهید و مادر 4 شهید تقدیر شد.
'زهرا قاعدی' همسر جانباز 'حمید فتحی'، 'حمیده نظرزاده' همسر شهید 'یوسف خورشیدی' و 'معظم اقبالی' همسر شهید 'عباس کریمی' از دیگر بانوانی بودند که در این همایش از آنها تقدیر شد.
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.