در این مراسم خانواده و دوستان خلیل عمرانی، جمع كثیری از شاگردان این استاد ادبیات، همكاران عمرانی در آموزش و پرورش و تعداد زیادی از شاعران كشور حضور داشتند.
همچنین چهرههای فرهنگی و سیاسی همچون مجتبی رحماندوست، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، محمد حمزه زاده، محمدجواد حق شناس، میثم نیلی، محمد اللهیاری، اسماعیل امینی، علی محمد مودب، محمود حبیبی كسبی، بیوك ملكی، محمدسرور رجایی، آرش شفاعی، سید احمد نادمی، محمد عزیزی، عباس سجادی، امیرحسین فردی، حمید هنرجو، رضا اسماعیلی، مهدی مظفری ساوجی، حجتالاسلام محمدجواد محمدزمانی، محمدعلی مجاهدی، مصطفی رحماندوست، بهروز اثباتی، حسین قنادیان، محمدرضا سنگری، محمدرضا سرشار، سعید بیابانكی، مصطفی محدثی خراسانی، پرویز بیگی حبیب آبادی، وحید جلیلی و دیگر هنرمندان در این مراسم حضور یافته بودند.
پیكر عمرانی پس از قرائت فاتحه از مقابل كتابخانه مركزی حوزه هنری مورد بدرقه دوستان و همكارانش قرار گرفت و برای دفن به زادگاهش بندر دیر در استان بوشهر ارسال شد.
در این مراسم مصطفی محدثی خراسانی، شاعر به نمایندگی از دیگر شاعران حاضر در مراسم در سخنانی با اشاره به ویژگیهای شخصیتی عمرانی اظهار داشت: عمرانی آتشفشان عشق و ایثار و گذشت بود و این را میتوان از شاعران و دوستانی كه مانند پروانه دور جنازه او میچرخند مشاهده كرد.
محدثی خراسانی ادامه داد: خلیل عمرانی معلم رستگار شعر انقلاب بود كه خلاء موجود در نسل جوان كشورش را خوب شناخت و هنر و شعرش را فدای آن كرد.
وی افزود: عمرانی تمام امكانات و تریبونهایی را كه برای مطرح كردن خود در اختیار داشت میان جوانان تقسیم كرد و تمام توان خود را صرف پیشرفت و ارتقاء شعر جوان كرد. او حتی خانه خودش را حسینیه شعر عاشورایی پایگاه هدایت نسل جوان قرار داده بود.
در ادامه این مراسم پیام حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش، در فقدان این شاعر شناخته شده آئینی قرائت شد.
حكمتیان معاون وزیر آموزش و پرورش در امور مدارس غیردولتی نیز در سخنانی خلیل عمرانی را بسیجی بیادعا و یك فرهنگی فرهیخته خواند و گفت: عمرانی مصداق عینی آن كلام حضرت امام (ره) بود كه فرمودند كاری كنیم كه بماند نه كاری كنیم كه بمانیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: عمرانی از نیروهای ارزشمند، ولایی و متعصب به حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی بود و امیدوارم ما نیز این توفیق را بیابیم كه همانند او هنرمند و پیروز زندگی باشیم.
این مقام مسئول كه از همكاران خلیل عمرانی بوده است، گفت: عمرانی اقدامات و حسنات زیادی را به ما هدیه كرد كه همگی ما به آن وفادار هستیم و امیدوارم كه در ادامه راه او همه ما پایبند به ارزشهای نظام اسلامی باقی بمانیم.
عباسعلی براتی پور، شاعر پیشكسوت انقلاب اسلامی و از یاران قدیمی خلیل عمرانی هم در سخنانی با اشاره به آشنایی 30 ساله خود با این شاعر آئینی گفت: عمرانی از نخستین جلسات شعر حوزه هنری در میان شاعران انقلاب حضور داشت، او در زمره بسیجیانی است كه برای شعر انقلاب اسلامی زحمت فراوانی كشید و شاگردانی را در كل كشور پروراند.
براتی پور افزود: اگر چه جسم خلیل عزیز از میان ما رفته، اما روح او در ذهن و قلب ما جاری است و آثار او را كه نشانه تعهد و ایمان اوست همواره در میانمان نگاه خواهیم داشت.
قادر طراوت پور، مسئول دفتر شعر و ادب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنان كوتاهی با اشاره به فعالیتهای عمرانی در حفظ و حراست از انقلاب اسلامی گفت: عمرانی در كنار شاعرانی چون نصرالله مردانی، قیصر امین پور، سید حسن حسینی و آغاسی در بدترین وضعیتهایی كه انقلاب اسلامی گاه با آن مواجه بود و همچنین در بهترین حالات آن با صراحت تمام و با شجاعت ایستادند و از كیان انقلاب و ولایت دفاع كردند و این حضور جمعیت در این مراسم نشان از این قدردانی دارد.
همچنین در این مراسم برادر مرحوم خلیل عمرانی در سخنانی از حضور حاضران تشكر و از مسئولان وزارتخانه آموزش و پرورش و حوزه هنری برای انجام هماهنگی های مراسم تشییع قدردانی كرد.
یكی از شاگردان مرحوم خلیل عمرانی نیز در كنار پیكر این استاد شعر گفت: شعر كمترین چیزی بود كه از استاد عمرانی آموختیم؛ او برای ما مدرسه معرفت و ایثار بود.