پنجشنبه ۲۰ شهریور ساعت ۱۷
رونمایی از «شاخههای روز» همراه با افتتاح دو انجمن شعر و داستان سبزوار
19 شهریور 1393
10:26 |
0 نظر
|
امتیاز:
3.25 با 4 رای
شهرستان ادب به نقل از سبزوار نیوز: مراسم رونمایی از کتاب «شاخه های روز» حسن کیقبادی که اولین رمان بومی با موضوع انقلاب اسلامی در سبزوار می باشد، با حضور جواد افهمی از نویسندگان مطرح کشور و علی اصغر عزتی پاک مدیر دفتر داستان موسسه «شهرستان ادب» پنجشنبه ۲۰ شهریور ساعت ۱۷ در تالار بیهقی (میدان نقابشک) برگزار می شود.
کتاب "شاخه های روز" توسط انتشارات شهرستان ادب به چاپ رسیده و اولین رمان بومی است که به مساله انقلاب سبزوار پرداخته و بعضی از وقایع انقلاب در سبزوار را بیان می کند.
در این مراسم که با مشارکت موسسه شهرستان ادب و نهاد کتابخانه های سبزوار برگزار می شود، مسئول نهاد کتابخانه های خراسان رضوی و هنرمندان و جمعی از مسولین شهرستان نیز حضور خواهند داشت.
همچنین همزمان با رونمایی از این کتاب، حلقه داستانی کویر و جلسه شعر شهرستان ادب سبزوار با حضور میلاد عرفانپور از شاعران برجسته کشور افتتاح خواهد شد.
حسن کیقبادی نویسنده "شاخه های روز" از هنرمندان سبزواری است که در حوزه داستان و فیلم کوتاه و مستند تا کنون تولیدات بسیاری داشته است. "لبيك در كيلومتر ۶۶۵" اولین مستند و "نورجهان" تازه ترین اثر فیلم مستند وی می باشد که در جشنواره فیلم بسیج برگزیده شد. کیقبادی اولین رمان خود را نیز با نام "۴۲ روز کچل" در سال ۸۹ به چاپ رساند. چهاردهم مرداد ماه نیز کار بازنویسی رمان "روزگار بوسه و خون" وی تمام شده و آماده چاپ است.
حسن کیقبادی پیش از این درباره قصه رمان "شاخه های روز" اظهار داشته بود: رمان در دو زمان روایت می شود؛ زمان حال و زمان انقلاب. راوی زمان حال، جوان بیست و دو ساله ای است که از اول عمر تا به حال، با مادر و برادرش زندگی می کرده است. برادرش برای تحصیل به خارج از کشور رفته و حالا یک ماهی است که پاکتی حاوی چند برگ کاغذ، توسط دختری ناشناس به مادرش رسیده و روند طبیعی زندگی آنها را به هم ریخته است. مادر عازم سفر حج است و راوی این کاغذها را با سختی زیاد پیدا می کند تا پی ببرد چرا مادرش با خواندن این نوشته ها، اینگونه آشفته و به هم ریخته شده است. رمان در طول سفر مادر در حج، با گریز به مطالبی که در کاغذها نوشته شده ادامه پیدا می کند. مطالب این کاغذها با محوریت انقلاب سبزوار و قهرمانی شخصی به اسم گودرز دنبال می شود. در نهایت پس از رفت و آمد در زمان حال و گذشته، ما رابطه ی این کاغذها با مادر و دیگر شخصیت ها و ماجراها را متوجه می شویم.
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.