در ابتدای این مطلب، از قول فروغ آمده است که او شعر خود را «زنانه» نمیدانست: «آنچه مهم است انسانیت است نه زن یا مرد بودن. اگر شعر به این درجه برسد در این صورت دیگر با خالق خود پیوند ندارد بلکه وارد جهان شعر میشود.»
این روزنامه همچنین از قول یکی از زندگینامهنویسان فروغ درباره میزان شهرت این شاعر آورده است: «اگر بخواهم شهرت او را با آمریکاییها مقایسه کنم باید او را ستارگان سینمای این کشور یا چهرههای مشهور حوزه موسیقی قیاس کنم چون هیچ شاعری در اینجا نمیتواند به جایگاه فروغ فرخزاد برسد.»
نویسنده این مطلب سپس به بخشهایی از زندگی فروغ پرداخته است و از موفقیت او در ساخت فیلم «خانه سیاه است» و انتشار مجموعههای شعر در سالهای پایانی عمر کوتاهش یاد کرده است و با اشاره به اینکه «فروغ همواره یک چشم را به سنت و چشم دیگرش را به آینده دوخته بود» نوشته است: «فروغ مانند شاعران نمادگرای فرانسوی، تخیل کلاسیک را در فُرم مدرن بازسرایی میکرد. آخرین مجموعه شعرش «ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد» که پس از فوت او منتشر شد، بسیار از مولانا، شاعر ایرانی قرن سیزدهم میلادی، تأثیر پذیرفته بود.»
نیویورک تایمز در پایان گفته است: «فروغ هنگامی که پس از صرف ناهار از خانه مادرش بازمیگشت در یک تصادف اتومبیل درگذشت. او را در گورستان ظهیرالدوله در شمال تهران و زیر برفهای ماه فوریه به خاک سپردند.»
نام الزامی می باشد
ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
Website
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز