جالب است بدانید که افغانستان کتابخانه ملی ندارد، و بنابراین کتابخانه عمومی کابل نقش کتابخانه ملی افغانستان را نیز بازی میکند. مثلاً در مواردی که گروههایی از کتابخانه ملی ایران برای بررسی ارتباطات علمی بیشتر و همکاری فرهنگی به افغانستان اعزام شده بودند، با مسئولان کتاب خانه عمومی کابل نشست و دیدار داشتند. در عین حال چون فضای کافی در این کتابخانه وجود ندارد، همایشها و برنامههای مرتبط با فرهنگ در این محل برگزار نمیشود یا به صورت محدود برگزار میشود.
کتابخانه کابل هزاران هزار جلد کتابی به زبانهای مختلف و خصوصاً فارسی و پشتو و عربی را در دل خود جای داده است اما یافتن آنها گاه دشوار است چون نظام ردهبندی ندارد و کتابها بدون شمارهگذاری در قفسهها و اتاقهای مختلف چیده شده است. حتی در قسمتهایی به خاطر کمبود جا، کتابها نه به شیوه مرسوم که بدون نظم مشخصی روی هم چیده شدهاند.
با این حال، کتابخانه به بخشهای مختلفی تقسیم شده است، مانند بخش مرجع که در آن تفاسیر قرآن، دایرهالمعارفها و کتابهای تاریخ جهان نگهداری میشوند، بخش امانت که در آن رمانها و داستانها قرار دارند، بخش کودکان که در آن کتابهایی به زبانهای مختلف، از جمله انگلیسی، روسی، فرانسه و آلمانی یافت میشود و همینطور بخش روزنامه که در آن روزنامههایی به زبانهای مختلف، از جمله فارسی و پشتو نگهداری میشوند.
نام الزامی می باشد
ایمیل الزامی می باشد آدرس ایمیل نامعتبر می باشد
Website
درج نظر الزامی می باشد
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز