موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب
Menu

محسن پرویز از بیمارستان مرخص شد

04 تیر 1392 19:11 | 0 نظر
Article Rating | امتیاز: 4 با 1 رای
محسن پرویز از بیمارستان مرخص شد

محسن پرویز نایب‌رئیس و سخنگوی انجمن قلم ایران هشت روز پس از جراحی قلب باز از مرکز قلب تهران مرخص شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن پرویز نایب رئیس انجمن قلم ایران و معاون فرهنگی اسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که از روز سه‌شنبه 28 خرداد ماه برای جراحی قلب باز در مرکز قلب تهران بستری شده بود امروز از بیمارستان مرخص شد تا ادامه دوره درمان خود را در منزل سپری کند.
پرویز عصر روز سه‌شنبه و در جریان عیادت جمعی از خبرنگاران از وی دلیل بستری شدن خود را بسته‌شدن سه رگ اصلی قلب خود اعلام کرده بود: رگ کرونل سمت راست به همراه رگ سمت چپ هم گرفتگی‌های زیادی داشت که در نتیجه منجر شد که به عمل جراحی مجبور شوم.
محسن پرویز در روزهای پس از عمل به دلیل کم‌خونی که پس از جراحی به سراغ وی آمده بود، تحت مراقبت‌های ویژه در بخش ICU بیمارستان قلب تهران قرار داشت و با وجود مرخص شدن از بیمارستان هنوز با این مشکل مواجه است.

سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد حسین صفارهرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاداسلامی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محسن مومنی رئیس حوزه هنری، علی‌اسماعیلی سرپرست معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و محمد الهیاری رئیس اداره کتاب این وزارتخانه از جمله مسئولانی بودند که در مدت بستری بودن وی با حضور در مرکز قلب تهران به عیادت وی رفتند.


کانال شهرستان ادب در پیام رسان ایتا کانال بله شهرستان ادب کانال تلگرام شهرستان ادب
تصاویر پیوست
  • محسن پرویز از بیمارستان مرخص شد
امتیاز دهید:
نظرات

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.