موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب
Menu
در قالب اردوهای راهیان نور

سیصد و بیست هنرمند به زیارت مناطق عملیاتی رفتند

07 فروردین 1392 05:46 | 0 نظر
Article Rating | امتیاز: 2 با 1 رای
سیصد و بیست هنرمند به زیارت مناطق عملیاتی رفتند
حسین قنادیان گفت: امسال سازمان بسیج هنرمندان با راه‌اندازی کاروان هنرمندان ارزش مدار، بیش از 300 نفر از هنرمندان رشته‌های مختلف را به زیارت مناطق عملیاتی آورده است و به مدت 4 روز پذیرای این عزیزان در سرزمین نور است. البته یک گروه دیگر نیز که متشکل از 20 هنرمند شاخص و چهره‌های ملی است به صورت جداگانه برای شرکت در اردوی راهیان نور به جنوب غربی ایران اسلامی آورده شده‌اند و همزمان این دو گروه با حضور در جشنواره ره آورد سرزمین نور در شلمچه یاد و خاطره حماسه‌سازی‌های شهدا و رزمندگان را گرامی می‌دارند.

به گفته قنادیان، افراد شرکت کننده در این اردوها در کنار استفاده از فضای معنوی جبهه‌ها و توجیه عملیات دفاع مقدس توسط فرماندهان عالی رتبه جنگ ماموریت‌‌هایی مانند عکاسی و تولید برخی آثار هنری را در این اردوها به اجرا در می‌آورند و از این حیث اجرای این اردو، تشکیل یک کارگروه محتوایی است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان با اشاره به نام‌گذاری سال 1392 به عنوان سال «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: در اردوی راهیان نور به دنبال این بوده‌ایم که با ایجاد پلی بین حماسه دیروز و وظایف امروزی‌مان هنرمندان را به سمت احیای روح حماسی مورد انتظار و مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی سوق دهیم.

وی با بیان این که روح حماسه ،با ایجاد شادابی، نشاط و شور خدمت‌گزاری تجلی می‌یابد تاکید کرد:در حوزه سیاست ، به ویژه با توجه به انتخابات ریاست جمهوری و در حوزه ی اقتصاد ،که تمام فشار ها متوجه ایجاد یاس و ناامیدی است به روح حماسی نیاز داریم و هنرمندان در قالب کلمات و قاب‌های هنری باید می‌توانند بهترین تاثیر را در ایجاد یک حماسه جدید و ماندگار در تاریخ کشور داشته باشند و بتوانند حضور مردم در عرصه سیاسی و استمرار روحیه تولید ملی و بهینه سازی مصرف را تسهیل و زمینه سازی کنند.

قنادیان با اشاره مجدد به حضور هنرمندان در مناطق عملیاتی جنوب ادامه داد: تجدید عهد ما با دفاع مقدس برای همین بازگشت به روحیه حماسی است و باید از لحظه لحظه خودمان درس بگیریم.

قنادیان با اشاره به رسالت رسانه‌ها برای بازنشر این درس‌ها و دستاوردهای هنری اظهار داشت:سازمان بسیج هنرمندان کشور نیز با این اعتقاد که  اطلاع رسانی تعطیل‌بردار نیست و مردم باید همیشه در جریان آگاهی قرار بگیرند. سایت خبری خود را حتی در نوروز و تعطیلات رسمی رسانه‌ها تعطیل نکرده و معتقد است هیچ گاه نمی‌توان آگاه سازی را تعطیل کرد.

کانال شهرستان ادب در پیام رسان ایتا کانال بله شهرستان ادب کانال تلگرام شهرستان ادب
تصاویر پیوست
  • سیصد و بیست هنرمند به زیارت مناطق عملیاتی رفتند
امتیاز دهید:
نظرات

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
تازه ها
در رثای سرو
ترکیب‌بندی از نغمه مستشار‌نظامی

در رثای سرو

میدان تبلور فرهنگ شیعی
یادداشتی از هادی حکیمیان

میدان تبلور فرهنگ شیعی

حذف «باغ کیانوش» توسط اسرائیل
مصاحبه عزتی‌پاک با «مهر»

حذف «باغ کیانوش» توسط اسرائیل

شعرهای بی‌شخصیت
یادداشتی از علی‌رضا میرزایی

شعرهای بی‌شخصیت

بیشتر
پر بازدیدترین ها
شعرهای بی‌شخصیت
یادداشتی از علی‌رضا میرزایی

شعرهای بی‌شخصیت

علیه اصول نادرست داستان‌نویسی (3)
یادداشتی از تیمور آقامحمدی

علیه اصول نادرست داستان‌نویسی (3)

چون حکیم برخیز: تلاقی قدرت و متن
یادداشتی از محمدقائم خانی

چون حکیم برخیز: تلاقی قدرت و متن

چون حکیم برخیز: سرایش شاهنامه معاصر
یادداشتی از محمدقائم خانی

چون حکیم برخیز: سرایش شاهنامه معاصر

چون حکیم برخیز: هدم ایران با روایت ایران
یادداشتی از محمدقائم خانی

چون حکیم برخیز: هدم ایران با روایت ایران

در رثای سرو
ترکیب‌بندی از نغمه مستشار‌نظامی

در رثای سرو

بیشتر