موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب
Menu

اوایل تیر ماه، زمان برگزاری کنگره شعر دفاع مقدس

18 شهریور 1391 11:43 | 0 نظر
Article Rating | امتیاز: با 0 رای
دبیر اجرایی کنگره شعر دفاع مقدس در گفت‌وگو با فارس: اوایل تیر زمان برگزاری کنگره شعر دفاع مقدس/ سکه از میان جوایز حذف شد

دبیر اجرایی کنگره شعر دفاع مقدس گفت: هنوز در موضوع برگزاری کنگره به روز دقیقی نرسیدیم، چراکه هماهنگی‌های نهایی استانداری کردستان انجام نشده، ولیکن آنچه مسلم است اینکه اوایل تیرماه بیستمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، برگزار خواهد شد.

حبیب‌الله رزمجویی، دبیر اجرایی بیستمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره تغییر زمان برگزاری کنگره توضیحاتی داد و اظهار داشت: ابتدا قرار بود سوم تا پنجم خرداد و همزمان با روزهای آزادسازی خرمشهر این کنگره برگزار شود اما زمان برگزاری تغییر کرد.

به گفته دبیر اجرایی بیستمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، ما هنوز در موضوع برگزاری کنگره به روز دقیقی نرسیدیم، چراکه هماهنگی‌های نهایی استانداری کردستان انجام نشده، ولیکن آنچه مسلم است اینکه اوایل تیرماه بیستمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، برگزار خواهد شد.

رزمجویی تصریح کرد: روز دقیق مشخص نیست، اما قطعا اوایل تیرماه شاهد برپایی کنگره هستیم و زمان دقیق هفته آینده مشخص خواهد شد.

رزمجویی در پاسخ به این سوال که آیا شهر مکان برگزاری هم تغییر خواهد کرد، توضیح داد: شهر برگزاری کنگره همان سنندج خواهد بود، آمار کلی مدعوین را داریم و منتظر تاریخ قطعی هستیم تا برای دعوت با میهمانان تماس بگیریم.

دبیر اجرایی این کنگره ضمن اشاره به اینکه تعداد و نام برگزیدگان هم مشخص شده، تصریح کرد: طبق روند هرسال نفرات اول هر گروه در 4 شاخه، از استان‌ها به کنگره دعوت می‌شوند، یعنی از هر استان 4 نفر برگزیده اول در 4 موضوع هستند، که آنها به صورت مستقیم به کنگره دعوت می‌شوند؛ مجموع افرادی که بدین صورت به کنگره راه‌ می‌یابند در حدود 140 نفر و حدود 20 نفر هم برگزیده بیستمین کنگره هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: امسال در مراسم برگزاری بیستمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، در خدمت 30 تا 40 پیشکسوت مطرح در حوزه شعر سراسر ایران خواهیم بود.

رزمجویی درباره میزان جوایز اضافه کرد: جوایز از ماهیت سکه خارج شده، یعنی امسال به برگزیدگان سکه نخواهیم داد و مبلغ نقدی بصورت هدیه تقدیم برگزیدگان خواهد شد اما افزایش و کاهش میزان جوایز را معاونت ادبیات باید توضیح دهد.

وی تاکید کرد: سال گذشته به نفرات اول 4 سکه دادیم، اما حذف سکه در این دوره به دلیل افزایش قیمت به صلاح بود، امسال با هدیه نقدی در خدمت برترین‌ها خواهیم بود.

وی درباره حضور شاعران برگزیده کشوری در میان اسامی برترین‌های این کنگره گفت: اطلاعاتی را نمی‌توان در این راستا عنوان کرد، اما در میان برگزیده‌های بیستمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس، نام افراد صاحب نام و جوان دیده می‌شود در عین حال که خیلی از برگزیده‌ها هم از چهره‌های گمنام هستند.

رزمجویی در پایان تلاش برای یافتن استعدادهای جوان را از اهداف کنگره خواند.


کانال شهرستان ادب در پیام رسان ایتا کانال بله شهرستان ادب کانال تلگرام شهرستان ادب
تصاویر پیوست
امتیاز دهید:
نظرات

Website

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.